Конкурс за най-добра снимка обявява пловдивски район

15:15, 26 сеп 18 25 952 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-добра снимка на тема „Пловдив – споделени делници. Градът и хората“ приканва пловдивчани да участват в конкурса, организиран от район ''Западен''.

Той ще се проведе от 26-ти септември до 26-ти октомври и е част от отбелязването на Седмицата на мобилността, съобщи кметът на района Димитър Колев.

В конкурса могат да участват всички граждани, като единственото ограничение е те да не са служители на общината и техни близки родственици. Всеки може да се представи само с една снимка, която трябва да е свързана с темата „Пловдив – споделени делници. Градът и хората“. Изключително важно е тя да е авторска и да не е публикувана никъде до сега.

Снимки, които са копирани от интернет или други източници, ще бъдат отхвърлени като нередовни и не могат да участват в конкурса. Изискванията са файлът да е с резолюция минимум 3 мегапиксела /2048х1536 пиксела/. Всички желаещи да участват могат да изпращат своите снимки заедно с трите си имена, дата на раждане, адрес и телефон за връзка на: [email protected].

Специална комисия ще разгледа всички снимки и ще определи най-добрата до 30-ти октомври 2018-та година, като победителят ще получи велосипед. Той ще бъде връчен в залата на район „Западен“ от кмета Димитър Колев, а точните дата и час ще бъдат поместени допълнително в сайта на района. Там ще бъде качена и галерия с абсолютно всички снимки, изпратени по време на конкурса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама