Кийра Чаплин дефилира за българска дизайнерка във Виена

15:20, 26 сеп 18 / Любопитно 25 1280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кийра Чаплин дефилира като специален гост в ревюто на българската дизайнерка Анелия Пешев по време на седмицата на модата във Виена.

Внучката на Чарли Чаплин от години е почитателка на модата на Анелия Пешев и почти не пропуска нейно ревю, но само като зрител. Сега за пръв път се качва на подиума, за да си припомни годините, в които е била модел.

Миналата година сред специалните гости в шоуто на Анелия Пешев бе и оперната прима Анна Нетребко. Сред почитателките на българката, която от години живее и работи във Виена, е още дъщерята на Арнолд Шварценегер.

Името на Кийра Чаплин се свързва не за първи път с България. Тя е посещавала няколко пъти родината ни, а миналата година бе част от журито на кинофестивала "СинеЛибри". Крийра е родена в Белфаст, израснала е в Швейцария, а живее в Ню Йорк. Понякога работи като модел, понякога като продуцент и е ангажирана с много от нещата, свързани с името на Чарли Чаплин. Една от ценностите, които притежава от дядо си, когото не познава лично, е годежният пръстен, който той е подарил на нейната баба.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама