Пострада ли имиджът на Леброн Джеймс от нападките на Тръмп?

09:41, 27 сеп 18 / Спорт 25 1213 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За никой не е тайна, че Тръмп не обича да бъде критикуван и преследва свирепо всеки, който се обяви срещу него. В интервю за Си Ен Ен звездата на NBA Леброн Джеймс открито заяви, че никога не би седнал на една маса с Тръмп, защото не е съгласен с политиката му на разединение. Последва очакваният отговор с типичните за Тръмп обиди, нападки и тн. в социалните мрежи, но как се отрази това на Джеймс?

Очевидно критиките на Тръмп нямат никакъв ефект върху имиджа на големия спортист, който въобще не счете за необходимо да отговаря на президента си. Просто продължи работата си в Лейкърс, както и благотворителните проекти, като училище за деца в неравностойно положение.

Според много анализатори, гневните нападки на Тръмп и спокойното игнориране от страна на Джеймс, всъщност увеличиха популярността му. И сякаш, като потвърждение на това идва новият проект на Джеймс с Уорнър брадърс - Space Jam 2 (Космически забивки 2). След класическия хит с Майкъл Джордън от края на миналия век, до момента не е правен по-успешен филм за баскетбол. В Космически забивки 2 Леброн Джеймс не само ще изпълнява главната роля, а и самият проект е колаборация между негова продукционна компания и Уорнър Брадърс.

“Космически забивки е много повече от просто мен и Луни Тюнес. Бих искал децата, които ще го гледат да осъзнаят колко силни могат да се чувстват и да бъдат ако не изоставят мечтите си”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама