Сара Рамирес иска да се върне в „Анатомията на Грей“

17:20, 27 сеп 18 / Любопитно 25 951 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сара Рамирес, която редовият зрител обикна като д-р Кали Торес в „Анатомията на Грей“, лобира за завръщане в култовата медицинска драма. Актрисата напусна поредицата, създадена от Шонда Раймс, след края на десетия й сезон, като тогава обясни, че иска да си даде малко почивка от малкия екран. От миналата година тя е сред основните действащи лица в сериала Madam Secretary на конкурентната телевизия CBS.

"За справка, от там нямат никакъв проблем със завръщането ми в „Анатомията на Грей“ по ABC. Топката остава в ръцете на телевизията, излъчващата телевизия",
каза преди ден Рамирес.

Думите й бяха провокирани от интервю на Раймс, в което тя обяснява, че екипът зад „Анатомията на Грей“ се е опитал да привлече екранната д-р Торес за последния епизод на 14-и сезон през пролетта. Плановете обаче пропаднали, когато от CBS забранили на актрисата да се изявява в друга продукция.

Въпреки че доскоро телевизиите имаха съществен проблем с това един от основните им играчи да отскача до чужди продукции за повече от три епизода. Уви, в последните години това вече не е традиция и от Madam Secretary нямали против Рамирес да се завърне в „Анатомията на Грей“ макар и за кратко. Евентуалното й по-продължително присъствие в сериала не е възможно и поради чисто логистични причини. Докато Madam Secretary се снима в Ню Йорк, камерата за лекарската поредица се върти в Холивуд (нищо, че действието се развива в Сиатъл).

Към настоящия момент е малко вероятно д-р Кали Торес да се появи отново на малкия екран, тъй като последните излъчени епизоди представиха как бившата съпруга на героинята напуска болницата „Грей-Слоун“, за да събере отново семейството си в друг град.

„Анатомията на Грей“ се завръща по ABC със своя 15-и сезон още тази седмица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама