Започва ремонтът на сградата, дарена за полицейско управление в Елена

11:42, 28 сеп 18 25 971 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За 115 дни трябва да приключи ремонтът на сградата на бившата детска градина в Елена, която общината предостави с договор за дарение за нуждите на Районното полицейско управление в града. Вчера бе даден старт на ремонтните дейности в присъствието на директора на ОД на МВР старши комисар Димитър Машов, кмета на общината инж. Дилян Млъзев, началника на РУ на МВР главен инспектор Тодор Тодоров и собственика на фирмата изпълнител ЕТ „Идеал–Хасан Юсеинов“ В. Търново, която спечели обществената поръчка на стойност 536 395 лв.

„Ремонтът включва саниране на сградата, смяна на дограмата и отоплителната инсталация, вертикална планировка на целия двор, който ще се превърне в малък парк. В него ще бъдат запазени старите върби, ще се засадят 15 нови дървета, храсти. Част от двора ще бъде затревен, а другата - павиран, като са обособени паркинги за гражданите и за полицейското управление“ – поясни техническият ръководител на обекта Стефка Спасова.

В момента полицейското управление в Елена, което обслужва и съседната Златаришка община, е настанено в сградата на бившия конак. Строена е преди повече от 100 години и отдавна негодна за нормална работа на полицейските служители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама