Безплатни курсове за разрастване на онлайн бизнеса стартират във Враца

15:30, 01 окт 18 25 2015 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Безплатни дигитални обучения организират във Враца Google и SoftUni Digital. Обученията са насочени към широк кръг от хора, предимно към представители и собственици на малки и средни предприятия. Те ще се запознаят с възможностите, които дигиталният свят предоставя по отношение на  онлайн инструментите за растеж.

Обученията са част от проектът Google Дигитален гараж, по който ще се проведат безплатни курсове в 37 града в България.

Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през май 2018 г. и ще продължи до края на годината.

Според статистиката 70% от хората в България използват интернет за лични цели,  48% от ползващите  интернет пазаруват онлайн,  56%  сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка. Безплатните курсове във Враца ще се проведат на 2 октомври, в Младежкия дом и на 10 октомври, в ИТ център Враца, на ул.“Кокиче“ 10,  от 18,00 - 19,30 ч. Регистрация можете да се направи на официалната страница на Дигитален гараж, уточняват още организаторите.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама