Пуснаха билетите за мача със Словения

16:05, 01 окт 18 / Спорт 25 1330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Билетите за последния домакински мач на България от груповата фаза на турнира "Лига на нациите" - срещу Словения на 19-ти ноември, вече са в продажба в мрежата на Eventim, съобщиха от БФС.

Двубоят ще се състои от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски", а лоялните привърженици на "лъвовете" отново ще имат възможност да се сдобият с пропуски на преференциални цени.

Всеки фен, закупил билет за предстоящия мач на България с Кипър (13 октомври, 21:45 ч.), получава автоматична 50-процентова отстъпка от стойността на билетите за двубоя със Словения. За да се възползва от промоцията, притежателят следва да въведе първите 19 цифри от баркода на билета за България - Кипър в полето "Код за ваучер" на сайта на Eventim. Промо-кодът трябва да се въведе най-рано 24 часа след закупуването на пропуск за срещата с Кипър, за да бъде активен.

Промоцията ще продължи до началото на самия мач на България срещу Словения.

Цените за двубоя са:

Сектор "А" - 30 лв.

Сектор "В" - 20 лв.

Сектори "Б" и "Г" - 10 лв.

ВИП 1 категория - 200 лв.

ВИП 2 категория - 100 лв.

Билети за мача между България и Словения могат да се закупят и от Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Билетен център НДК, Български пощи, Каса Арена Армеец и ТЕХНОПОЛИС.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама