Николина Чакърдъкова омъжи дъщеря си

19:20, 01 окт 18 / Любопитно 25 2939 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дъщерята на Николина Чакърдъкова - Мария, каза "да" на годеника си Симеон на пищна сватбена церемония в Гоце Делчев.

Миналата година известната певица вдигна сватба на сина си Васил, а тази година дойде ред и на дъщеря ѝ Мария. През декември миналата година дългогодишният приятел на Мария ѝ предложи брак, а 9 месеца по-късно двойката вече е семейство.

Сватбата е започнала в следобедните часове в събота и е продължила до ранните часове на неделния ден в известен комплекс в Гоце Делчев. Мария бе облечена с дълга бяла рокля без кринолин с орнаменти в горната част, а надолу се спускаше свободно и феерично гладка материя. Косите ѝ бяха прибрани на висок кок. Младоженецът пък бе с черен костюм, с папийонка и жилетка.

Любимият на Мария е бивш ММА боец, а в момента е мениджър във фирма за бързи кредити. Мария пък върви по стъпките на майка си. На сватбата самата булка изненадала гостите със свои изпълнения. Николина също не пропуснала да поздрави дъщеря си и зет си с песни.

Семейството е спазило и стара неврокопска традиция, според която булката трябва да прегърне и бебе. По време на фотосесията Мария се е снимала с малката си племенница - дъщеря на брат ѝ Васил, която в момента е на 5 месеца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама