Кайли Миноуг за новия си мъж: Той е прекрасен

16:45, 02 окт 18 / Любопитно 25 1831 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кайли Миноуг често е спрягана като нещастна в любовта, но принцесата на попа неотдавна проговори за новия си мъж, като каза, че не може да сравни тази връзка с никой от предишните си романи.

50-годишната певица е запленена от "прекрасното" си ново гадже – творческия директор на лайфстайл списанието „Джи Кю“ („GQ“), 43-годишният Пол Соломонс.

Говорейки за "своето слънце", изпълнителката на хита „Spinning Around“ каза: "Няма място за сравнение. Той е прекрасен. Не пътува с мен, защото има работа и ангажименти повече, отколкото бих желала“.

Кайли оповести публично новата си връзка през април и двойката изглеждаше ослепително на наградите на „Джи Кю“ този месец.

"Не говоря много за тази страна от живота си“, каза Кайли, „Но вие можете да видите, че съм по-щастлива от всякога и това се дължи до голяма степен на него“.

Новата връзка на Кайли идва 18 месеца след сърцераздирателната раздяла на певицата с бившия й годеник Джошуа Сас. Бившата двойка беше заедно в продължение на две години от 2015 г., но през февруари миналата година се чу, че Кайли е прекратила връзката си с британския актьор заради подозрения в изневяра. Поп звездата съобщи, че го е изхвърлила от дома си в Западен Лондон, след като „се е сближил“ с испанската актриса Марта Миланс, макар Кайли да не е имала доказателства за това.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама