Предвиждания за най-големия ММА двубой тази година

11:54, 03 окт 18 25 830 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Според бившия шампион Антъни Петис Конър Макгрегър е безспорен фаворит в категорията 155 lb. Макгрегър веднъж спечели титлата в тази дивизия през декември 2016-та, но не я защити и му бе отнета година по-късно.

Нурмагомедов трябваше да се изправи срещу Тони Фергюсън в битка за титлата, но Фергюсън се контузи едва седмица преди мача и бе заместен в последния момент от Ал Ла Куинта. Нурмагомедов успя да се наложи с не особено убедителна игра и след съдийско решение стана новият шампион в дивизията. Именно заради определени колебания в играта му повечето експерти са категорични, че е необходим нов и различен стил срещу Макгрегър този уикенд.

"Видяхме последната среща на Нурмагомедов срещу Ал, ако излезе така срещу Конър ще бъде нокаутиран.”

Бившият претендент за титлата Тони Фергюсън пък иска двоен нокаут: “Те ми отнеха титлата, взеха доста нули от чека ми”, “Как мислите, че се чувствам?”, “Прогнозата ми е двоен нокаут, надявам се двамата да се извадят един друг от мача” и добави, че е винаги готов да замести Макгрегър или Нурмагомедов ако по някаква причина не могат да влязат в осмоъгълника този уикенд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама