Ема Стоун се снима в клип на Пол Макартни

10:20, 04 окт 18 / Култура 25 1374 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Носителката на „Оскар“ Ема Стоун ще застане пред камерата за видеоклип, част от новия албум на Пол Макартни Egypt Station. Това стана ясно по време на дискусия със звездата от La La Land в Ню Йорк, където тя говори за проблемите си в битката с депресията.
Новината за следващия проект на Стоун бе изненада за феновете, след като модераторът на събитието д-р Харолд Копълуиц издаде какъв ще бъде той. „Не мисля, че трябва да обявяваш това“, скастри го актрисата, като отказа да разкаже повече подробности за предстоящото видео.

Бившият бийтъл пусна 17-ия си студиен албум на пазара в началото на септември. Тогава той издаде и две от заглавията на песните в него - Come On To Me и I Don't Know. Нещо повече, Макартни ще прекъсне и тригодишната си пауза от британската сцена с кратко турне. Обиколката носи името Freshen Up, като рокаджията ще направи спирка в родния си град Ливърпул през декември, след което ще отправи поздрав към меломаните в Глазгоу и Лондон. „Няма нищо по-вълнуващо от това да се представя пред родна публика. Нямам търпение да завърша годината по един толкова емоционален начин“, категоричен е той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама