Евгени Крусев: Настилката пред "Св. Седмочисленици" в София е от Македония, не от Китай

15:30, 04 окт 18 25 1296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бетоновите павета пред столичната църква "Свети Седмочисленици" са от Македония, не от Китай, обясни зам.-кметът Евгени Крусев във връзка с възмутени граждани в социални мрежи и призова столичани да изчакат края на ремонтите в центъра на София. Вчера снимка на ремонта на пространството пред църквата "Свети Седмочисленици" предизвика дискусии и дори осмиване в социалните мрежи.

Площад с такава настилка има и в Мюнхен, обяснява авторът на проекта, съобщава БНТ.

"Ремонтът не е завършен. Идеята на строителния надзор е точно такава - всеки ден да бъде на обекта и да казва на строителя къде той не си е свършил работата", коментира Крусев.

"Когато се стигне до предаване на обекта, това предаване да се случи при свършена работа, според съответните норми, изисквания, които има в законодателството на България", допълва той.

"Всеки може да каже всичко, аз лично не ползвам социалните мрежи, защото се омерзявам от хейтърството, което е 100-процентово. Аз не видях едно положително изказване, това не означава обаче, че тези, които се изказват, не го правят само заради спорта да мразят и да изразяват негативна реакция", добавя арх. Иво Панталеев.

"Аз лично съм квалифициран в продължение на много години в тази материя и се чувствам много комфортно на този площад", коментира той.

Това не е мрамор, тези павета имат съответната износоустойчивост и качества против хлъзгане при мокро време, обяснява зам.-кметът Крусев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама