Двама шофьори се сбиха на кръстовище в Плевен

12:45, 05 окт 18 25 1167 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама шофьори се сбиха след конфликт на кръстовището на улица „Чаталджа“ с булевард „Христо Ботев“ в Плевен, информират от пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

На 4 октомври 2018 година в 17:00 часа от тел. 112 в Първо РУ – Плевен е получен сигнал за възникнал скандал между водачи на леки автомобили. На място са изпратени екипи на сектор „Пътна полиция“ и на Първо РУ – Плевен.

Изяснено е, че водачът на „Опел Омега“ 31-годишен от град Варна е влязъл в конфликт с водач на „Мицубиши Паджеро“ – 64-годишен от град Плевен. Варненецът е нанесъл удар с юмрук в областта на лицето на опонента си, поваляйки го на земята. После се качва в автомобила си и напуска местопроизшествието. Пристигналият екип на ЦСМП – Плевен установява, че пострадалият има фрактура на десен глезен. Настанен е в клиника по „Ортопедия и травматология“ към УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ за оперативно лечение и наблюдение.

От проведените бързи мероприятия нарушителят е установен на адрес в град Плевен. Задържан е за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама