Роналдо смята, че зад обвиненията за изнасилване стои президентът на "Реал" Перес

19:08, 06 окт 18 / Спорт 25 1708 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кристиано Роналдо е уверен, че ръководството на испанския футболен клуб „Реал“ Мадрид има пръст зад обвиненията в изнасилване срещу него.

Връзката между Роналдо и президента на "Реал" Флорентино Перес се е влошила значително миналата зима. Именно поради конфликта Роналдо изрази желание да напусне „Реал“ и на 10 юли се премести от мадридския клуб в Ювентус. Според 32-годишният португалец, ръководителят на испанския клуб започна разпространението на информация в медиите по обвинение в изнасилване, както и въздействието върху обсъждането на кандидатите за наградата на най-добрия играч на сезона-2017/18 от ФИФА, която в крайна сметка получи хърватинът Лука Модрич.

Миналата седмица американката Катрин Майорга в интервю за германското списание "Шпигел" съобщи, че е била изнасилена от Роналдо през 2009-а година. След инцидента тя е отишла в полицията, но не предостави подробности или описание на заподозрения на полицията, във връзка с което разследването беше спряно. След случилото се негови представители са я подвели да подпише договор за конфиденциалност срещу 370 000 долара.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама