Нурмагомедов победи "Невероятния" Макгрегър

08:31, 07 окт 18 / Спорт 25 2540 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шампионът в лека категория на UFC от Дагестан спечели със събмишън в четвъртия рунд и защити пояса си срещу суперзвездата на ММА Конър Макгрегър.

Макгрегър започна уверено, но Нурмагомедов осъществи тейкдаун и притисна ирландеца към металните огради на клетката. Вторият рунд протече отново под контрола на руснака, а Конър зае изцяло защитна позиция и изобщо не отвръщаше на каноноадата от Хабиб.

В началото на трети рунд силите се изравниха, а опитите на Нурмагомедов да осъществи тейкдаун не спряха. Добрата защита и по-сериозния подход на Конър му спечели рунда.

В четвърти и последен рунд двамата започнаха с размяна на по едно ляво кроше, като Конър опитваше и кикове, преди Хабиб да направи тейкдаун в началото на втората минута. Руският танк почна да налага Конър по лицето с лявата си ръка, след което го заклещи с душене от гръб и след около пет секунди Конър се предаде!

Веднага след победата си, Нурмагомедов напусна ринга и нападна хора от публиката и от щаба на Конър. Напрежението се прехвърли в клетката, когато дагестанци нападнаха в гръб ирландския борец.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама