36 стотни решиха изхода от първия мъжки дуел във „Фермата: Съединение“

11:00, 08 окт 18 / Любопитно 25 1991 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Битката за елиминации в неделя вечер бе и последното състезание между отбора на тукашните българи и емигрантите преди обединението им

С преднина от едва 36 стотни младият емигрант Роман Банев победи опонента си Цветан Ангелов в първия мъжки дуел във „Фермата: Съединение“, който се разигра на арената в неделя вечер. Това е и най-малката разлика във времето за изпълнение на битка между участници в историята на шоуто досега. Дуелът, който водещите Иван и Андрей нарекоха „Роман срещу ром“, бе и последното съревнование, в което влязоха тукашните българи и емигрантите преди да се състои обединението на двата отбора – основна мисия на четвърти сезон на шоуто.
38-годишният строителен предприемач Цветан Ангелов постави зрелищно начало на дуела, като излезе на арената, съпроводен от цигански оркестър, кръстен от него с името „Пернишки ритми”.

Мисията на Цветан в шоуто бе да даде пример за интеграцията на етноса си, като покаже на ромите, че могат да бъдат трудолюбиви, грамотни и успешни. Преди да напусне предаването той благодари, че никой във „Фермата” не е имал предразсъдъци спрямо него.
Победата на плейбоя на стопанството – Роман до последно бе под въпрос след неубедителния си старт, при който в първата битка младежът не успя да подреди буквите от българската азбука. В продължение на 25 минути Роман опитваше да намери правилната им последователност и в крайна сметка сбърка местата на 6 букви. Цветан също не успя да се справи с минаването през летви и пренасянето на чувалите с букви и се отказа от битката, която носи 1 точка. Това доведе до служебна победа за Роман в първата битка, с която той призна, че не се гордее.

След равен резултат при въпросите от Алманаха, набожният евангелист Цветан успя да вземе четвъртата битка от Роман, която се оказа и доста зрелищна. В опита си да изпълни последната част от играта и да запали с факла надписа „Фермата”, Роман успя да се подпали. Решаваща за победата на младия емигрант се оказа петата битка, която той извоюва с преднина едва от 36 стотни от секундата – най-малката разлика в историята на шоуто досега.
В понеделник от 21.00 ч. във „Фермата” по bTV ще стане ясно кой е изборът на Цветан за фермер на седмицата и как ще се случи обединението между двете групи – българите, избрали да останат в родината си, и тези, решили да градят бъдещето си извън нея.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама