Бившият мъж на Виктория: Сигурен съм, че бях заподозрян

09:23, 10 окт 18 25 1548 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившият съпруг на убитата журналистка Виктория Маринова и собственик на телевизията, в която е работила тя, говори пред камера за първи път след убийството. 

"Да, бях разпитван. Дори в даден момент съм сигурен, че бях част от заподозрените", заяви Свилен Максимов пред Нова телевизия.

По негови думи случаят е нелепа случайност. Той заяви, че не е очаквал такъв международен отзвук на случилото се и благодари на всички, които оказаха подкрепа. 

"Бих искал да има такъв силен отзвук за всеки човек в беда", добави още Максимов.

За последен път бившият съпруг на убитата е разговарял с нея сутринта преди смъртта й. След това е получил обаждане от майката на Виктория, че тя не е отишла да вземе детето им, което е породило притеснения. 

"По темата се казаха много неща. Постарах се да игнорирам повечето версии. С колегите ми огледахме къде има камери. Опитахме се да съберем каквото можем и го предоставихме на полицията", категоричен беше собственикът на русенската телевизия.

Максимов добави, че е било организирано гражданско претърсване, но от полицията са помолили то да бъде прекратено, за да не попречи на разследването. По негови думи са открити няколко записа, на които се вижда бягащ човек. На горещата линия в Русе също са подадени множество сигнали.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама