Мрежата кипи - трябва ли Гриша Ганчев да плати емблемата на ЦСКА?

11:20, 10 окт 18 / Спорт 25 34879 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След поредица от скандали, търгове и процедурни хватки - най-късно утре трябва да стане ясно дали ЦСКА, подкрепяно от Гриша Ганчев и феновете, ще вземе емблемата си от държавата срещу 8 милиона лева.

На търг в Кърджали през миналата година фирмата "Ред Енимълс" посочи тази сума и спечели правото да придобие активите на фалиралото дружество. Голяма част от останалите играчи в надпреварата са свързвани с ЦСКА 1948 - клуб, който също претендира за историята и успехите на армейския тим. Този отбор в момента играе във Втора лига, а феновете имат основателни съмнения, че зад проекта стои боса на "Лудогорец" Кирил Домусчиев.

Търгът е важен, защото ако ЦСКА на Ганчев не плати, ЦСКА 1948 ще има право на тази стъпка. А от лагера на втородивизионния тим потвърдиха, че са готови да го направят.

Това породи силно напрежение сред феновете в последните дни. По непотвърдена информация заради това агитката на "червените" на практика отсъстваше и на мача със "Септември".

Феновете обсъждат усилено казуса в социалните мрежи. Ето част от мненията:

Rosen Seyrekov‎ 

Накратко: 8 милиона са много пари. Малко са само, когато не са твои. Ако се платят ние сме длъжни да отговорим с дарителска сметка към клуба, защото това ще е нечуван жест от страна на ръководството на клуба. И ако някой дръзне да направи тази лудост, това са нашите хора в момента. Емблемата е безценна, но не струва толкова, че да не инвестираме подобна сума в стадион и бъдеще, ако се налага да избираме. В такива моменти е хубаво, че въобще имаме избор. Че изобщо някой се замисля да плаща заплати всеки месец, за да има ЦСКА днес! Не бързайте да губите вярата си, защото в нашата абдикирала държава пълна с комплексирани левскари и регионални олигарси всеки ден с ЦСКА е победа. Не се залъгвайте, че с тази емблема ще станем изведнъж не-Литекс в очите на враговете. Това е новата мантра, преди беше, че сме комунистическо изчадие. Утре ще е нещо друго. Винаги трябва да имаш оправдания, когато те размазват с три гола и нагоре. Не забравяйте, че ЦСКА е ЦСКА заради спортните си победи, заради нищо друго. Ние сме вечно криви, защото сме най-големите. Затова сме религия. Защото не се крием зад очите на Апостола. Каквото и да стане вие, вече сте направили избора си и е смешно да се откажете заради една ваденка... Вечно ще сте в устата на другите, славата си има цена. Ако трябва да бъдем от ЦСКА напук на всички, това е нашата игра. Винаги е била! Червената звезда е нашата емблема, дали ще бъде с троен венец, 15 звезди и шестнайсет флага, звездата е НАШИЯТ СИМВОЛ НА ПОБЕДАТА. Никой не може да ни я вземе с търг или без търг. Или с НПО в Б група... Тя е в сърцата ни и когато крачим към стадиона, тя ще грее вечно на небосклона. Това е най-ужасното за врага, че продължава да ни има, могат да ни победят само, ако решим да тръгнем. Така че просто бъдете себе си, поддържайте се по армейски, а завистливите клетници оставете да говорят. Когато плачат на терена, всичко останало издиша и тогава е вашия ред да се посмеете. ЦСКА Е ВЪРХОВНОТО УСИЛИЕ ДА НАДСКОЧИШ СЕБЕ СИ. ЦСКА НЕВЪЗМОЖНАТА СПОРТНА ПОБЕДА, КОЯТО НЕ Е ПО СИЛИТЕ НА НИКОЙ ДРУГ. Бъдете на висотата на този идеал, забравете че някой ни е длъжен за нещо в живота. Спете спокойно и продължавайте да обичате. Това е пътят на смелите. Никога не позволявайте на безнравствени люде да ви четат морал и да ви казват как да обичате. Ботуш за тях. Армейски ботуш. Ако някой ни вземе емблемата, ще си я връщаме обратно всеки ден лично от тези, които посмеят да я носят по себе си. Нещата са прости, победата ще бъде наша при всички случай. Точка. Със стара или нова емблема, ЦСКА винаги ще е наше. Пазете го.


Ivan Hristov Hristov

Прочетох какво ли не в тези дни..Толкова противоречиви мнения , такова разединение не бях срещал в нашата общност.
А никой от официалните лица на клуба или компетентен по тези въпроси не направи изявление , не излезе да представи най точните факти и да обеясни следните неща , за да се успокоят страстите.
1.Кои емблеми са заложени?
2.Патентовани ли са всичките?
3.Какво означава Емблемата?
4.Какво означават активите и пасивите?
5.Какво следва реално ако не се платят Емблемите,активи и пасиви?
6.Какво могат да направят наистина тези, които купят Емблемите с активите и пасивите?
Защото това са важни те неща, какво следва .
Защото аз примерно ако я купя Емблемата.Първото нещо което ще направя е да си потърся правата , никой друг да неможе да я ползва.?
Второ ще си проверя активите и какво включват..И ако те включват купи , титли, медали и др.награди да си ги взема..И така всичко останало да го подредя за да оправя и пасивите?..
Тогава дали ще пеем песента да не ги плащаме?


Валентин Божинов

Начетох се на много неща много хора се страхуват какво ще стане как ще стане и тн. И аз не съм по-различен Да обичаш ЦСКА и то от дете не винаги е спокойно но е красиво!И на мен ми се иска емблемата да си е у дома и силно се надявам на това.
Забелязах обаче,че много малко от хората искат да дават от себе си от средствата си а се бият в гърдите колко обичат ЦСКА!
Замислих се аз какво и как мога да дам според Възможностите си.Казах си: -Ами Когато господин Ганчев Плати емблемата върху какво ще рефлектира това? И си казах, ами ако има дарител-ска програма било за стадион,школа в която всеки истински армеец плаща по 20 лева на месец абонамент! И после го умножих по брой хора 10,100,1000,10000 или повече.
Познайте, капка по капка вир става Отделно карти билети и фен артикули Всеки обаче трябва да е сериозен, ако на ЦСКА му е нужна помощ да помогнем ние!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама