Wizz Air с нови правила за багажа от 1-ви ноември

16:00, 10 окт 18 25 1391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нискотарифният превозвач Wizz Air въвежда нова политика за багажа на пътниците от 1-ви ноември. От компанията уточниха, че правят промяната, за да се улесни качването на борда, както и да се гарантира за всички пътници възможността да носят със себе си един безплатен ръчен багаж.

От 1-ви ноември всеки клиент на Wizz Air ще има право да носи на борда един безплатен ръчен багаж (40x30x20 см), а пътниците, които закупят WIZZ Priority, ще могат да качат на борда и багаж с колелца (55х40х23 см).

Wizz Air въвежда и нов размер чекиран багаж от 10 кг на цени, стартиращи от едва 7 евро.

От авиокомпанията подчертават, че с новата политика пътниците ще имат повече опции, тъй като ще могат да избират от над 50 варианта за ръчен и чекиран багаж, в зависимост от индивидуалните им предпочитания.

"Новата политика цели да насърчава пътниците на WIZZ да опаковат разумно и да използват услугата WIZZ Priority", посочват още от компанията.

Всички пътници с резервации без WIZZ Priority, направени преди 10-ти октомври, за пътувания след 1-ви ноември, ще получат като компенсация към резервацията си безплатен чекиран багаж до 10 кг, а резервациите с чекиран багаж ще бъдат допълнени безплатно с WIZZ Priority.

Wizz Air смята, че новата багажна политика ще улесни и ускори процеса на качване на борда, ще направи пътуването по-приятно за клиентите и същевременно ще подобри точността на авиокомпанията при излитане.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама