Елена Йончева си тръгна бясна от bTV заради въпрос на Хекимян

09:56, 12 окт 18 / Политика 25 2835 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Елена Йончева хвърли микрофона си в студиото на bTV тази сутрин след участието й в сутрешния блок на предаването.

Това обаче не беше излъчено в ефир, тъй като камерата не проследила излизането й от студиото, а беше обяснено от водещия Антон Хекимян. Реакцията й е била видяна и от вицепремиера Томислав Дончев, който беше следващият гост в предаването и е изчаквал реда си.

По думите на Хекимян журналистката, която е депутат от БСП, се ядосала и реагирала така след въпросите му дали има офшорна фирма с Цветан Василев.

В ефира Йончева категорично отрече тези твърдения. Обясни, че е работила в ТВ7, за което има договор за 150 хил. евро. С тези пари е била купена и техника за предаването, която е налична и има документи за нея.

Хекимян посочи, че винаги кани в предаването членове на БСП, за да обяснят другата гледна точка на нещата, но Йончева го прекъсна остро, че не може постоянно да искат да я съдят след разкритията й.

Йончева обясни още, че международните реакции срещу България, породили се заради убийството на Виктория и преди неговото разкриване, очерняли не "нашата България", а тази на Бойко Борисов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама