Идва ли краят на разцеплението в ЦСКА?

21:21, 12 окт 18 / Спорт 25 1875 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като ЦСКА на Гриша Ганчев вчера придоби емблемата и активите на фалиралия ПФК ЦСКА, цял ден фенове и журналисти се питаха какво става с клуба, който в момента участва във Втора лига.

В края на работния ден от ЦСКА 1948 излязоха със съобщение на сайта си, което гласи:

Скъпи армейци,

На 13 ноември 2018 г, от 19:00 ч., в Централен Военен Клуб – гр. София, бул. „Цар Освободител“ 7, ще се проведе Общо събрание на Сдружението при следния дневен ред:

1. Обсъждане на идеи и вземане на решение относно бъдещото развитие на "ФК ЦСКА 1948" ЕАД;
2. Обсъждане и приемане на нов устав на сдружение "ФК ЦСКА 1948"; 
3. Разни.

Канят се всички членове на Сдружение „ФК ЦСКА 1948“ да присъстват на събранието, като се регистрират от 18:00 часа до 19:00 часа в деня на събитието. Членовете на Сдружението се легитимират с представяне на документ за самоличност.

Материалите по дневния ред са на разположение на членовете на „ФК ЦСКА 1948“ на адреса на управление на Сдружението, всеки работен ден от 10 до 17 ч.

При липса на кворум на основание чл. 24, ал. 2 от Устава на Сдружението, Общото събрание ще се проведе на същия ден от 20:00 ч. на същото място и при същия дневен ред.

Очакваме Ви! За бъдещето на ЦСКА!

 

Общото събрание ще се следи с голям интерес, тъй като ЦСКА 1948 на практика вече не може да претендира да бъде наследник на славния армейски клуб. Дружеството няма и илюзорни шансове да се бори за базите, на които играе първодивизионният клуб. 

Източници на “Труд” от Борисовата градина твърдят, че скоро ще бъде забранено използването на емблемата  или нейни вариации от други клубове.

От БФС също трябва да вземат становище по какъв начин ще се реши казусът с емблемите, тъй като в началото на сезона имаше теоритична възможност двата клуба да се изправят един срещу друг за купата на България. Още преди решаването на казуса над 90% от феновете подкрепят отбора на Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков.

Запалянковците се организират в социалните мрежи да превърнат домакинството с „Етър“ в празник. Призивите са „Българска армия“ да се напълни като на голям европейски мач. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама