Цветан Цветанов: За пореден път се показва, че фалшивите новини могат да изиграят водеща роля за формирането на мнение

11:10, 13 окт 18 / Политика 25 1638 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В ГЕРБ председателят е Бойко Борисов и той има подкрепата на всички членове на партията. В БСП нещата не стоят по този начин. Там има сериозно недоверие към Корнелия Нинова, като се правят опити на ПП ГЕРБ да бъде приписана вината за вътрешнопартийните им проблеми, което е напълно несъстоятелно. БСП може да не са алтернатива, но имат способността да генерират напрежение и да всяват омраза. Нима е нормално един журналист, който трябва да е еталон за поведение, демонстративно да хвърля микрофон в телевизионно студио? Това заяви Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "Тази събота" по bTV.

Той коментира още, че в последно време отново се е видяло как фалшивите новини могат да подведат дори и водещите политици на Европа. Хибридната атака, последвала след убийството на Виктория в Русе, имаше за цел да очерни България и бе организирана със съдействието на хора, които искат да влязат във властта.

Цветанов отбеляза, че с бързите си и ефективни действия, българските власти опровергаха критиците и доказаха професионализма си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама