Каракачанов: „Радиомълчанието” по темата с изтребителите е наложително

15:45, 16 окт 18 / Политика 25 1542 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Радиомълчанието" по темата с изтребителите е абсолютно наложително",  коментира министърът на отбраната Красимир Каракачанов. В понеделник президентът Румен Радев настоя комисията, която разглежда офертите за изтребители за авиацията ни, да може да работи спокойно.

Министърът на отбраната за пореден път обясни как върви поръчката за изтребителите: "Работата продължава. Най-вероятно ще им удължим работата поне с още седмица. Утре ще ми докладват докъде са стигнали с отговорите, които са изпращали на четирите фирми, представляващи тези самолети и ще преценим докога да удължим работата".  
 
Каракачанов защити и директора на "Връзки с обществеността" в министерството Александър Урумов. Той влезе в задочен сблъсък със Софийския университет, като обвини учебното заведение в пропаганда на хомосексуализма, феминизма и глобализацията: "Не съм се запознал нито с курса, нито с поста на моя служител. В края на краищата аз му знам убежденията и те не се различават от моите. Пак казвам, стига сме обърквали хората".
 
Каракачанов допълни, че не знае какво се случва с телевизия "Алфа", не се е чувал с партньора си в управлението Волен Сидеров, но не е забелязан ескалиране на напрежението през последните дни.

 

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Rufusnutty 22:03, 15 фев 21

AutoCAD уроци

2 Keted 20:23, 25 юни 21

lte прокси

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама