Диетологът на Бела Хадид разкри тайната на страхотната ѝ фигура

19:20, 16 окт 18 / Любопитно 25 1488 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На изминалите седмици на модата Бела Хадид демонстрира перфектна фигура на подиума. 21-годишният модел участва в почти всяко ревю.

Списание People попита диетологът ѝ Чарлз Паслър как е постигнала тази отлична форма. Според думите на лекаря, за тази форма Бела е спазвала диета с високо съдържание на протеини, растителни мазнини (авокадо и ядки) и ниска концентрация на въглехидрати.

"Полезните протеини, мазнини и много зеленчуци с ниско съдържание на нишесте - това са основите на хранителни режим на Бела. Ако се храните с комбинация от въглехидрати с протеини и мазнини, тогава тялото ви я използва като гориво. Съотношението на протеини и въглехидрати в диетата трябва да е балансирано", споделя Паслър, цитиран от MissBloom.

"Ако намалите съдържанието на последните и не се отказвате от мазнините и протеините, ще дадете на тялото си повече енергия", припомня диетологът.

Очевидно Бела не се е отказала напълно от въглехидратите, за което свидетелстват снимките ѝ в Instagram.  Сред любимите й изкушения остава пицата, която моделът все пак си позволява от време на време.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама