НФСБ сне доверието си от Волен Сидеров

09:15, 17 окт 18 / Политика 25 1327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Депутатите от НФСБ снемат доверието си към Волен Сидеров, гласи позиция изпратена от парламентарната група до медиите. Ето какво гласи декларацията на народните представители от НФСБ, разпространена по медиите:

„Позиция на народните представители
на ПП Национален фронт за спасение на България

По повод поредното нарушение от Волен Сидеров на решението на Политическият съвет на Коалиция „Обединени патриоти“ от 11.09.2018 г., с което „се одобрява и подкрепя дейността на представителите на Коалицията – членове на Министерския съвет“, подписано от тримата председатели на партиите от Коалицията, НФСБ заява, че:

1. Считано от 17.10.2018 г. народните представители на НФСБ снемат доверието от Волен Сидеров като изпълняващ длъжността Председател на парламентарната група „Обединени патриоти“;

2. Считано от 17.10.2018 г. народните представители от НФСБ ще се представляват от заместник-председателите на партията Валентин Касабов и Борис Ячев;

3. Публичните изявления и поведението на Волен Сидеров в страната и чужбина (вкл. в Русия) по никакъв начин не следва да се обвързват с ПП НФСБ.

17.10.2018 г.

НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ПП НФСБ В 44-то НС:
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ
БОРИС ЯЧЕВ
ХРИСТИАН МИТЕВ
ПЕТЪР ПЕТРОВ
СЛАВЧО АТАНАСОВ
ГЕОРГИ КОЛЕВ
ЙОРДАН АПОСТОЛОВ
РОСЕН ЖИВКОВ”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама