НДК с ограничен достъп за дните 18 и 20 октомври

15:10, 17 окт 18 25 1024 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В четвъртък и събота (18-ти и 20-ти октомври) достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен. Мярката се налага поради събития от календара на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Среща на министрите от Дунавския регион с Годишния форум на Дунавската стратегия е предвидена на 18-ти октомври, а на 20-ти октомври ще се проведе четвъртата среща на местните лидери на страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) и Китай „16+1“. Събитието е под мотото „Глобално мислене, действия на местно ниво“.

До сваляне на външния охранителен периметър затворен за посетители ще бъде и Билетен център – НДК. Желаещите да закупят билети за културни събития ще могат да го направят на билетна каса в кино „Люмиер Лидл” (в сградата на т.нар малко НДК) или онлайн на адрес tickets.ndk.bg.

Литературен клуб „Перото” ще отваря врати за посетители след приключване на всяко събитие и снемане на външния охранителен периметър. Актуалната информация ще бъде публикувана на Фейсбук профила на „Перото“.

Без промени остава достъпът до Театър Азарян и ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама