Треньорска рокада в "Байерн" няма да има

15:30, 19 окт 18 / Спорт 25 1286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Треньорска рокада в "Байерн Мюнхен" няма да има и въобще не е обсъждана. Това обявиха ръководителите на германския колос на извънредна пресконференция.

Няколко немски медии съобщиха, че на пресконференцията ще бъде обявена раздялата с наставника Нико Ковач и замяната му с Арсен Венгер, но се оказа, че това въобще не отговаря на истината.

Шефовете на "Байерн" вместо това нахокаха журналистите за пренебрежителните и унизителни коментари относно отбора, а също така изказаха подкрепата си към хърватина, който през лятото замени Юп Хайнкес на кормилото на отбора.

В пресконференцията взеха участие президентът Ули Хьонес, председателят на Управителния съвет Карл-Хайнц Румениге и спортният директор Хасан Салихамиджич. Последният беше категоричен, че клубът застава изцяло зад Ковач, цени работата му и треньорът е добре запознат с това.

"Байерн" в момента е на едва шесто място в Бундеслигата с изоставане от лидера Борусия Дортмунд с четири точки. В Шампионската лига баварците спечелиха четири точки в два мача и са втори в група Е. Към момента те са в серия от четири мача без победа в различните съревнования. Нико Ковач през април подписа тригодишен контракт с германския колос, който влезе в сила на 30 юни. Слуховете за уволнение на Ковач тръгнаха, след като Арсен Венгер обяви, че е готов да се върне в треньорската професия от началото на следващата година.

Ръководителите на "Байерн" обявиха, че занапред журналистите, които публикуват непочтителни статии по адрес на отбора, може да очакват "поща от адвоката на клуба".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама