Лиляна Боянова с нова рубрика в „120 минути“

12:02, 20 окт 18 / Любопитно 25 3803 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

История за надежда и спасение – това ще видят зрителите на „120 минути“ тази неделя. Разказва я водещата на bTV Новините и „Вярваме в доброто“ Лиляна Боянова. Разказът поставя началото на нова поредица в популярното актуално предаване.

„Спасените” ще предлага на зрителите емоционални срещи на хора, преминали през тежки травми с техните лекари – спасители. Поредицата е част от политиката на предаването да предлага на зрителите поглед към събитията в дълбочина, отвъд клишетата и злободневните теми.   

Първата история, която Лиляна Боянова ще разкаже тази неделя, е с адрес Бургас – за двама лекари, спасили живота малкия Руслан. След като назначава изследвания на момченцето, младият хирург Георги Гендов разбира, че е нужна спешна операция и прекъсва отпуска на своя колега Георги Мигаров.

Зрителите на bTV ще се срещнат с двамата лекари, както и със семейството на Руслан – завинаги признателно на героите, благодарение на  които той днес е жив и здрав.

Освен новата рубрика на Лиляна Боянова, тази неделя в предаването зрителите ще видят:

Смъртоносна игра на тронове в Рияд – какво се крие зад изчезването на журналиста Джамал Хашоги, какво и колко е знаел за принцовете, милиардите и влиянието на различните крила в кралската фамилия.

В „Главната роля“ тази неделя е голямата певица Йорданка Христова.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама