Защо Мейуедър нападна Алварес?

17:43, 20 окт 18 / Спорт 25 1146 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Преди броени дни Канело Алварес обяви продажбата на права за следващите си 11 срещи за сумата от 365 милиона долара. Съвсем логично заваляха поздравления от фенове, колеги, дори и съперници.

Не се вписа обаче в този тон Флойд Мейуедър. Флойд победи безапелационно Алварес през 2013-та г. и сега сякаш се почувства лично засегнат от очевидния финансов успех на Алварес. Мейуедър прибягна до серия от постове в различни социални мрежи, в които заяви, че победата над Алварес със сигурност е била най-лесната в кариерата му, сравни Алварес с Макгрегър, който нарече Макуитър защото според Мейуедър Макгрегър много говори без да има нужните умения, с които да подкрепи смелите си изявления и закани.

Мейуедър се обърна директно към Алварес и не пропусна да припомни за собствените си  финансови резултати в последните няколко години: “ Необходими са ми само 36 минути или по-малко, за да изкарам 300 + милиона долара. Буквално ми отнема само една нощ и една среща, за да изкарам толкова, колкото ти би могъл да изкараш за 5 години и 11 срещи. Така че, наистина, кой всъщност все още печели? Ти сам можеш да пресметнеш!”

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама