Звезден рожденик: Ким Кардашиян

12:48, 21 окт 18 / Любопитно 25 1688 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес рожден ден празнува американската риалити звезда, модел и актриса Ким Кардашиян и навършва 38 години!

Ким е родена на 21 октомври 1980-а година в Лос Анджелис, Калифорния, а нейни родители са адвокатът Робърт Кардашян и съпругата му Крис Дженър. Баща ѝ е трето поколение американски арменец, а майка ѝ е от шотландско-нидерландски произход. Ким има две сестри – Кортни и Клои, и брат – Робърт.

Ким става известна покрай реалити предавания, партита, конфликти и скандали .Тя бързо натрупа слава и успя да се внедри в светските среди. Може да се каже, че 2007-а годинна е дебютна за Кардашиян. В интернет изтича клип, на който се вижда, че тя прави секс с тогавашния си приятел – певецът Рей Джей. Правата за видеото са продадена на голяма компания, срещу която потърпевшата завежда дело. Същата година Ким се снима със семейството си в сериала „В крак с Кардашиян“, който се излъчва и до днес. Освен това се снима и за корица на сп. „Плейбой“.

Междувременно Ким се сприятелява с Парис Хилтън, която я въвежда в парти средите. Днес двете почти не си говорят, тъй като „поели в различни посоки“. През 2008-а година Ким Кардашиян все по-често е канена за рекламно лице на различни марки, както и като гостуваща звезда в някои сериали, сред които „От местопрестъплението“ и „Бевърли Хилс 90210“. Година по-късно звездата се снима в реалити формата Dancing stars, изява се като стилист и издава свое DVD с фитнес съвети.

  • Висока е само 157 сантиметрa, известна е с пищните си форми.
  • Според проведено проучване във Великобритания става ясно, че 70% от момичетата искат да имат нейното тяло.
  • Слагала си е ботокс веднъж, но споделя, че ефектът не й харесва и не би повторила.
  • Мечтае да е момиче на Бонд и Даниел Крейг да я спаси.
  • Критикувана е заради слабостта й към кожените палта.
  • Твърди, че е амбициозна като баща си и за да постигне това, което има в момента, е трябвала да положи огромни усилия.

Богати, но не разглезени: сестрите разкриват, че родителите от малки са ги научили да ценят стойността на парите и да работят усилено за да ги изкарат.

Ким Кардашиян има зад гърба си два неуспешни брака. Първият сключва през 2000г. с музикалния продуцент Деймън Томас. Четири години по-късно подава молба за развод. Вторият  е с баскетболистът Крис Хъмрфис през август 2011г. За големия ден се говори в продължение на месеци, сватбата протича с пищна церемония, излъчвана директно в реалити предаването на Ким, присъстват световни знаменитости.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама