Истинска бойна техника и прабългарски ханове в новия клип на БТР

10:51, 23 окт 18 / Любопитно 25 1752 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Танкове, хеликоптери, огнехвъргачки, скален орел и древни конници са част от новия клип на Б.Т.Р. Видеото е към песента „Никога преди” и отново е в стилистиката на киното (както и предишните два клипа – „Несбъдване” и „Моята сила”).

Филмовият разказ е изпълнен с респект към българския войник и преклонение пред достойната памет на нашите воини. Ултрадинамичните бойни сцени се прекъсват от величествената появата на прабългарски хан, която препраща към приемствеността на българския боен дух.

Режисьор на видеото е Петър Петров, експерт във визуалните ефекти. Оператор е Александър Кърцов, а изпълнителен продуцент – Йоанна Валери. Ролята на хана е поверена на основателя на „БагаТур” - Райчо Гънчев, а на войника – на Енчо Нейков.

За стопроцентовата реалистичност на военните кадри е използвана действаща военна техника и реални военнослужещи от нашата армия. Снимките са реализирани на осем различни локации в страната ни.

Стайлингът на Б.Т.Р. във видеото е на Кристина Бъчварова. Автор на музиката и текстът е Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р. Видеоклипът към песента „Никога преди” е част от националната кампания на Министерство на отбраната „Бъди войник”.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама