Бела Торн си отглежда 19 котки

15:20, 23 окт 18 / Любопитно 25 1094 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившата старлетка на „Дисни“ Бела Торн е горда собственичка на 19 котки от четири поколения. Голямото семейство домашни любимци актрисата отглежда в къщата, който наскоро си закупи изцяло от приходите, изкарани като инфлуенсър от Инстаграм.

„Плащат ми по 65 хиляди долара за един рекламен пост“, признава пред The LA Times звездата от Famous In Love, която влиза в ролята и на интериорен дизайнер на дома си. На стените си тя пише послания към самата себе си като „Не се отказвай, Бела“, оцветила е и стълбите към спалнята си собственоръчно в багрите на дъгата.

„Изключително претенциозна съм към външния си вид, когато излизам публично заради папараците. Един ден бях излязла без грим и Daily Mail ме обвини, че ползвам хероин. Пък аз само трева си пуша“, недоволна е Торн, която неведнъж е говорила открито за пристрастието си към марихуаната. Към нея 21-годишната актрисата се обръща след емоционален образ, който трябвало да изиграе като по-малка, а в неин първи дилър се превръща брат й.

Въпреки че „Дисни“ я изстрелва светкавично към орбитата на световния шоубизнес, Торн признава, че когато приключва работата си по сериала Shake It Up, продуциран от компанията, е имала едва 200 долара в сметката си. „Наложи се тогава да заживея с приятеля си и ме беше срам, че не мога да си позволя да платя вечерята ни навън“, признава още тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама