Защитник на "Ювентус" отказал на "Манчестър Юнайтед"

14:50, 23 окт 18 / Спорт 25 1200 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Централният защитник на "Ювентус" Леонардо Бонучи призна пред в. "Телеграф", че е отказал да премине в състава на "Манчестър Юнайтед" това лято. 31-годишният италианец отхвърли предложението на градския съперник на "Юнайтед" "Сити" през 2016 година.

Той се завърна след едногодишен престой в тима на "Милан" в редиците на ,,Старата госпожа“, а във вторник ще се изправи именно срещу "червените дяволи“ в среща от Шампионската лига на стадион "Олд Трафорд".

"Имаше опции да отида и в "Манчестър Сити", и в "Манчестър Юнайтед“, започна той. "Със "Сити" имаше разговори, но заедно с ръководството на "Ювентус" решихме, че ще бъде най-добре за мен да остана в клуба. При ситуацията с "Юнайтед", когато разбрах, че имам възможността да се завърна обратно в "Юве", не исках да чуя за друга оферта и директно се насочих към Торино“, завърши Бонучи.

"Ювентус" е лидер в своята група с пълен актив от шест точки пред Юнайтед, който има четири пункта. Двубоят ще отбележи и завръщането на Кристиано Роналдо на "Олд Трафорд".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама