Гаргата е в болница, за останалите от групата му - постоянен арест

16:10, 23 окт 18 25 1525 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От Спецпрокуратурата поискаха постоянен арест за двама от седемчленната група на Атанас Мечев - Гаргата за разпространение на наркотици, съобщиха от Специализираната прокуратура. Хората от групата на Мечев са обвинени за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотици в Благоевград, Банско и Разлог.

От специализираното държавно обвинение изясниха, че не са арестували Мечев, защото той има здравословни проблеми и е настанен в болница. На четирима от обвинените за участие в групата са наложени по-леки мерки за неотклонение - парични гаранции.

Участниците в групата бяха задържани на 20 октомври късно вечерта при операция на ГДБОП и Спецпрокуратурата. Разследващите са действали и в София, освен в трите града.

На 21 октомври в Добринище седмината бяха задържани при акция на ГДБОП в София, Банско и Разлог. Първоначално се смяташе, че сред тях е и Гаргата, който преди месеци беше задържан за изнасилване и хулиганство на пътя след скандал в София. Очакванията бяха, че той ще бъде обвинен като лидер на група за наркоразпространение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама