Аврамова открива детски парк в Сливен

10:15, 24 окт 18 25 1307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова ще бъде на посещение в Сливен, където от 14.30 часа ще се проведе третият полуфинал от образователно-патриотичната кампания „Моят град е моята крепост“. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

В него ще участва и заместник-министър Деница Николова. В зала „Сливен“ знания ще премерят ученическите отбори от областите Сливен, Бургас, Ямбол, Хасково, Пловдив, Смолян, Кърджали и Стара Загора. Те ще бъдат изпитвани от водещите – актьорите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека, какво знаят за България и за родните си места.

Преди това заместник-министър Николова ще открие информационен ден за популяризиране на инвестициите в туризма и градската среда, предоставяни чрез финансови инструменти по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. Срещата ще се състои от 11.00 часа в зала „Май“ (заседателната зала на Общински съвет - Сливен).

В 13.00 часа регионалният заместник-министър ще открие обществени пространства Сливен, обновени по проекта за подобряване на градската среда на Сливен. Церемонията ще се проведе на благоустроеното поречие на р. Асеновска от страната на ул. „Димитър Пехливанов – Добрович“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама