Гриша Ганчев към "Лудогорец" и Домусчиев: Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

17:31, 24 окт 18 / Спорт 25 2145 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гриша Ганчев излезе в официалния сайт на ЦСКА с отговор на думите, дошли по-рано днес от директора на "Лудогорец" Ангел Петричев. Коментарът вероятно е насочен и към изказването, с което собственикът на разградския тим Кирил Домусчиев коментира интервюто на Ганчев от уикенда. Ето какво гласи официалният отговор на Ганчев:

 

С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той".

Та "То" се освети и дикторът му Петриньо го потвърди. И да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Но да се върнем на основните въпроси от думите на "То". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са "цветя и рози". Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори "То", ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!

Alea iacta est!

Гриша Ганчев

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама