Изп. директор на "Левски": Агентът на Цветкович лъже!

14:50, 25 окт 18 / Спорт 25 1479 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изпълнителният директор на "Левски" Красимир Иванов отрече твърдението, че от клуба не са водени разговори за продължаването на договора на десния защитник Милош Цветкович.

По-рано днес чрез съобщение в социалните мрежи агентът на сърбина Милко Бански заяви, че никой не е отправял каквото и да е предложение към Милош Цветкович за подновяване на договора му с "Левски".

Иванов обаче определи това като "откровена лъжа". Контраизявлението отново беше направено през Facebook:

"Днес агентът Милко Бански разпространи в публичното пространство информация, че нашия клуб не е проявил интерес към Милош Цветкович. Със същото съобщение този господин си е позволил да иронизира клуба относно отношенията ни с Роман Прохазка. Първо, г-н Бански не е и никога не е бил агент на Роман Прохазка и е абсолютно неприемливо да си позволява коментар по темата, защото не е запознат с детайлите на водените разговори. Второ, г-н Бански откровено лъже, защото разговори с него и с Милош Цветкович вече са водени. С удоволствие мога да му припомня с кого и кога. Разбирам желанието му да създава обществен натиск за постигане на лични интереси, но няма как да му позволя това. Трето, той си е позволил да говори и от името на играча. Милош има договор с клуба и винаги го е уважавал, като ясно е поставял въпроси, които иска да се обсъждат. Ние никога не сме имали проблем в комуникацията и се отнасяме с най-голямо уважение към него".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама