Най-младият участник във „Фермата: Съединение“ Калоян Златилов отпадна от шоуто

11:35, 29 окт 18 / Любопитно 25 6878 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Емигрантът във Франция Симеон Томов отстрани най-добрия си приятел във втория мъжки дуел на арената

„Детето на фермата“ в четвърти сезон на шоуто по bTV – Калоян Златилов отпадна от състезанието за 100 000 лв. след драматичен дуел на арената в неделя вечер срещу най-добрия си приятел – Симеон Томов. 21-годишният Калоян, имаше шанс за победа в последната игра, след като показа умения в мятането на дини в кош, но времето му се оказа по-бавно от това на приятеля му и така дуелът завърши без да бъде изиграна последната битка. От своя страна 28-годишният Симеон показа хъс и самочувствие по време на всички четири битки и с резултат от 10 на 0 постигна целта, която предварително си беше поставил – да не даде възможност на опонента си Калоян да спечели дори и една точка.

Въпреки загубата, българинът от Юта, САЩ, беше доволен от представянето си на арената и благодари на екипа на „Фермата“, че са му дали шанс да изпита физиката и психиката си в състезанието. Той получи и обичта на участниците, като почти всички избраха да го подкрепят по време на дуела.

Калоян Златилов, който от 6-годишен живее със семейството си в САЩ, се превърна в любимец на фермерите, след като се доказа като един от най-дисциплинираните, работливи и добронамерени играчи. Във „Фермата“ младото момче успя да изпълни мечтата си да опознае обичаите и традициите на родината си и показа, че обича и почита корените си. Според другите участници престоят на Калата във „Фермата“ му е помогнал да възмъжее така, както са израствали момчетата по време на военната си служба в България.
По време на втората мъжка битка за сезона бе въведено и ново правило в игрите – ако разликата във времето между двамата участници е по-малко от 40 стотни от секундата, състезателите играят дузпи. Причина за това решение бе прецедентът по време на миналия дуел между Радилена и Росица, когато разликата във времето между тях беше точно 1 стотна.

С какви прощални думи най-младият участник ще напусне фермата и как ще бъде посрещнат Симеон отново във „Фермата“ зрителите на bTV ще разберат в епизода в понеделник от 21.00 часа.

 

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Cardemepe 01:09, 25 мар 23

135 Synthetic hormones can also deplete Hotze, Hormones, Health, and Happiness buy cialis online cheap

2 Abanciata 20:43, 29 фев 24

Alcohol can impact both female and male fertility, affecting conception and implantation medicamento priligy estudios clinicos These animals routinely develop kidney stones on normal dietary calcium intake

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама