Оставиха за постоянно в ареста Викторио Александров

16:55, 01 ное 18 25 1594 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Софийският градски съд остави в ареста охранителя Викторио Александров, обвинен в убийството на жена си и детето им, както и в принуда на таксиметров шофьор, когото отвлякъл с оръжие.

С наведена глава и мълчание той отговори на въпросите на журналистите какво го е подтикнало да извърши тежките престъпления. По-късно пред съдия Александров заяви, че не помни какво точно се е случило: "Не мога да повярвам, че съм го направил аз. Съжалявам за всяко едно мое действие".

Той помоли съдът да го пусне под ''домашен арест'', защото не чувал добре, имал отворена рана на главата и щял да бъде близо до своите родители - единствените хора, които в този момент могат да го подкрепят.

Съдия Атанас Н. Атанасов мотивира своя отказ с това, че Викторио е с лабилна психика, не може да контролира своето поведение, а преди това е заплашвал родителите на Дарина, че ще ги лиши от живот.

По думите му е избухнал скандал между него и съпругата му Дарина, която не му е дала да вземе детето: "Следващото, което помня, е, че бягам. Бях с пистолет".

А какво се е случило край Долни Богров, където бяха намерени той и смъртоносно простреляното момиченце? "Видях светлина, чух крясъци. Нямам спомен какво стана. Никога не съм наранявал дъщеря си", заяви обвиняемият.

Той хвърли цялата вина за срива в отношенията им върху жена си и неините родители, включително упрекна Дарина, че е била лоша майка и че е малтретирала малката Никол.

Себе си похвали, твърдейки, че Дарина не веднъж му е казвала, че по-добър баща от него няма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама