Неизвестни потрошиха част от културни институции в Ловеч

13:00, 02 ное 18 25 1459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Неизвестни са потрошили витрините на информационните табла на културните институти в Ловеч, намиращи се на ул. "Търговска" в центъра срещу театъра, съобщават от общинската администрация. Актът е израз на грубо, вандалско незачитане на културата, и то точно по 1 ноември - Денят на будителите, посочват от община Ловеч.

Оттам добавиха, че има поражения и по таблата на изложбата, подредена пред общинската администрация, посветена на 100 години от края на Първата световна война.

От Община Ловеч призовават гражданите да опазват околната среда и активно да съдействат за прекратяване на тези безобразия.

"Чудесно е, че гражданите са критични към всеки пропуск или грешка на общината и документират това със снимки в социалните мрежи. Но можем да бъдем също толкова критични и към онези, които рушат или загрозяват градската среда. Ако социалните мрежи "не виждат" тези хулигани, това означава подкрепа за тях. Покажете ги! Тогава ползата ще бъде много по-голяма за всички нас като общност", е коментирала кметът на община Ловеч Корнелия Маринова, цитирана от пресцентъра на администрацията й.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама