Зодиите, които приемат всичко твърде лично

11:00, 04 ное 18 / Любопитно 25 1131 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всички ние сме различни и реагираме по различен начин на дадена ситуация, думи или действие. Някои не се впечатляват особено, ако ги нагрубят, ако претърпят неуспехи, ако не всички в групата ги харесват. Докато при други съвсем не е така. Те се обиждат лесно, дори най-малката критика приемат твърде лично. Дори да говорите за някой друг, те приемат, че всъщност им правите намеци. Има няколко зодиакални знака, за които е характерно именно такова поведение. Кои са те?

Овен

Овните са изключително горди. Дори да не си дават вид на обидени, вътрешно са направо смазани от думите ви, критиките ви, неодобрението ви, не дай боже пренебрежението ви. Овните смятат, че всичко се върти около тях. Даже ако кажете, че мразите зимата например, те ще отвърнат, че мразите тях. Ще се чудите откъде ви е дошло.

Риби

Рибите са безкрайно чувствителна зодия. Те се нараняват много лесно от най-незначителната дума, дори от шега. Рибите намират начин да изтълкуват думите ви така, че изобщо не би ви хрумнало. Например, ако критикувате пицата, която ваш общ приятел е направил, те ще ви заявят, че няма да ви правят пица никога, защото няма да я харесате. Ще ви е трудно да ги убедите какво точно сте имали предвид, дори да не говорите за тях.

Близнаци

Близнаците имат една обща черта и тя е, че се обиждат много лесно, ако не харесате нещо, което те харесват. Моментално ще ви намразят, защото ще го приемат сякаш критикувате вкуса и стила им. Трудно бихте могли да спорите с тях.

Везни

Везните живеят с мисълта, че светът се върти около тях. Ако не харесвате любимата им група например или ако направите фаталната грешка да харесате някоя друга група, която те тотално не одобряват, те ще го вземат изключително навътре. Това няма да им попречи да ви критикуват за всичко, което харесвате след това, убеждавайки себе си в собствения си вкус.

Дева

Девите приемат абсолютно всичко персонално. Светът извън техните представи е враждебен, неподреден, хората в него мислят по грешен начин според тях и винаги се стараят да поправят, да коригират. Ако се опитате да им кажете нещо, да спорите с тях, те ще ви покажат, че вече знаят за какво им говорите. Намират поучаването от ваша страна за обидно.

Скорпион

За да защити честта си, Скорпионът е склонен да не приема никаква критика, дори най-дребната и незначителна. Бъдете подготвени за люта атака, ако ги злепоставите. Скорпионът изобщо не приема за възможно някога да не е прав, при каквито и да е обстоятелства, пише az-jenata.bg

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама