Надникнете в родния дом на Бела и Джиджи Хадид

16:00, 17 ное 18 / Любопитно 25 4640 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Едни от най-известите сестри в модния бизнес, Бела и Джиджи Хадид винаги са имали звезден статус. Баща им, Мохамед Хадид е известен строителен предприемач, изградил домовете на не малко известни личности в Бел Еър и Бевърли Хилс, Калифорния.

Но имението, което той е проектирал за себе си и известното си семейство е наистина единствено по рода си. Цената на имота е впечатляващите 85 млн. долара и той разполага с киносалон с 60 места, масивна бална зала, салон с мароканска тематика и турски хамам.

Мохамед Хадид е с двойно йорданско - американско гражданство. Той не счита себе си за благочестив мюсюлманин, но никога не е пил алкохол, макар че има 5 000 бутилки вина, включително някои от собствената си винарска изба в Бевърли Хилс.

От 1994 г. до развода си през 2000 г., той е женен за холандския модел Йоланда Хадид. Заедно  имат три деца,  всички от които се изявяват като модели : Джиджи (родена през 1995 г.), Бела (родена 1996 г.), и Ануар (роден през 1999 г.)

От 2014 г. Хадид е ангажиран с  33 години по- младата Шива Сафай. Модел и бизнесменка, тя е родена в Иран, израснала в Норвегия, а на 19-годишна възраст се мести със семейството си в Лос Анджелис.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама