Кои са перфектните цветове в облеклото на брюнетките?

19:40, 08 ное 18 / Любопитно 25 1256 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Цветът на облеклото е важна част от перфектния завършек на външния вид.  Затова в нашата селекция можете да разберете кои са цветовете, перфектно пасващи на брюнетките. С тях те не само излъчват стил, а изглеждат по-красиви и забележими.

Розово

Неслучайно една от най-известните брюнетки в историята- Одри Хепбърн, е включила розовия цвят в емблематичния за нея цитат:

Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най-добрият начин за горене на калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам в това да бъдеш силен, когато нищо не е наред. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че утре е нов ден и вярвам в чудеса.

Тези думи могат спокойно да станат мото на всяка една брюнетка, защото тя трябва без притеснение да се облича в ярко розово. Отива й до безкрайност! Не трябва да се страхувате да обличате розово и по официални събития, тъй като със сигурност няма да останете незабелязани.

Тъмносиньо

Това е цветът, който носи елегантност и финес. Чувствайте се свободни дори да заложите на цялостен аутфит в този нюанс или да съчетаете няколко неща в оттенъците от тъмносиньо до черно. 

Червено

Класическо червено + тъмна коса е перфектната рецепта за Вашия неустоим стил, особено ако планирате да завъртите главата на някого! И за вечерните събития не забравяйте да добавите червено червило в същия тон. Обувките с висок ток също е важна част от аутфита, придавайки вид на изискана дама.

Жълто

Пастелните нюанси на жълтото са най-добрият вариант за лежерна визия, особено през топлите дни. Разбира се, ще стоят прекрасно и върху елегантна коктейлна рокля, например. По-смелите момичета могат да заложат на червено червило, което ще е в контраст на нежното облекло.

Бяло

Белият цвят "работи" изцяло в полза на брюнетките, особено, ако са и с по-матова кожа. Бялото подчертава цвета на косата, грима и чертите на лицето.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама