Ева Майдел е преизбрана за заместник-председател на МСП Европа до 2023 г.

11:00, 09 ное 18 / Политика 25 1343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел беше преизбрана за заместник-председател на най-голямата бизнес организация на малки и средни предприятия в Европа „МСП Европа“ (SME Europe) по време на Генералната Асамблея на организацията на 8 ноември 2018 г. в Хелзинки, Финландия, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Работата на Ева Майдел в подкрепа на малкия и среден бизнес е нейн приоритет и се радвам, че като международен секретар на Предприемачи ГЕРБ тя ще продължи да допринася гласът на българския бизнес да бъде вземан под внимание при изготвянето на европейски политики“, заяви председателят на Предприемачи ГЕРБ Валя Чилова.

„Благодарна съм за признанието и гласуваното доверие. Ще продължа да работя за по-доброто функциониране на Единния пазар, повече възможности за предприемачите и включването на дигитализацията в традиционните бизнес модели”, сподели Ева Майдел.

МСП Европа е бизнес асоциация, която работи в тясно сътрудничество с националните бизнес асоциации от семейството на ЕНП, с Европейския парламент и Европейската комисия. Организацията с централа в Брюксел е създадена през 2012 г. Целта ѝ е да бъде гласът на малкия и среден бизнес в процеса на изготвяне на европейски политики. От българска страна член на МСП Европа е Предприемачи ГЕРБ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама