Елена Йончева: Надявам се делото да влезе възможно най-бързо в съда, там истината ще стане ясна

14:55, 09 ное 18 / Политика 25 1626 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Няма нито един факт, който да сочи, че от мен са били извършвани незаконни действия. Нито един факт за извършени престъпления", пише в позиция на народния представител Елена Йончева, разпространена от пресцентъра на БСП.

По думите й прокуратурата е образувала дело срещу нея по сигнал на Делян Добрев, Тома Биков и Антон Тодоров. Надявам се делото, възможно най-бързо, да влезе в съда. Това е мястото, където истината ще стане ясна, заявява тя.

"Запозната съм с методите на репресии на ГЕРБ. Това е класическа схема", пише Йончева.

Твърденията за "вероятно пране на пари" идват само два дни, след като аз и мои колеги настояхме за независима техническа експертиза на качеството на строителството на българските магистрали - вземане на вертикални ядки и анализ в лицензирани европейски лаборатории, посочва тя.

Работата ми като журналист винаги е била публична, видима.

Договорът, за който депутати от ГЕРБ са поискали от прокуратурата да насочи своето внимание, е за закупуване на телевизионна техника (камери, сателитни телефони, техника за директни включвания, монтажна апаратура). Тази техника е налична, както и цялата документация, пише още Йончева. 

БСП депутатът коментира и в профила си във Facebook

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама