Народни представители от ГЕРБ поздравиха жителите на Дряновец по повод празника на населеното място

16:38, 11 ное 18 / Политика 25 2250 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Народните представители от ГЕРБ Георги Марков, Пламен Нунев и Светлана Ангелова поздравиха през изминалата вечер жителите на село Дряновец (Община Бяла) по повод празника на населеното място. Това стана в местното читалище в присъствието на кмета на Община Бяла Димитър Славов и кмета на Дряновец Тихомир Йорданов, съобщиха от партията.

 „Вашият празник съвпада с датата 10 ноември. Преди близо 30 години България започна да се променя. Преди близо 30 години съм минавал по тези места по време на избори и сега видях уникална промяна. Видях как се старае кмета и затова нещата се случват. Радвам се, че имате такива кметове и народни представители“, подчерта Георги Марков и добави като пример, че през комунизма тук нямаше безплатна детска градина, а сега вече е построена нова.

„Аз съм народен представител от София, но защитавам интересите на всички български граждани, включително и вашите. Затова може да разчитате на мен“, добави Марков.

Преди това народните представители бяха в новия храм „Свети Пантелеймон“ в квартал „Гара Бяла“.Там Марков и колегите му посетиха новия парк с амфитеатър и сцена на открито, детска площадка и съоръжения за стрийтфитнес.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама