Скарлет Йохансон с приз за най-добра актриса от наградите "Изборът на публиката"

16:20, 13 ное 18 / Любопитно 25 1043 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фантастичният екшън "Отмъстителите: Война без край" стана любим филм за годината на наградите "Изборът на публиката", които бяха раздадени за 44-и път в Санта Моника, съобщава списание "Дедлайн", цитирано от БТА.

Лентата спечели и приза за най-добър екшън. Участвалата в тази кинопродукция Скарлет Йохансон беше обявена за най-добра актриса. При мъжете отличието отиде при Чадуик Боузман за играта му в "Черната пантера".

В категорията най-добра драма победи филмът "Петдесет нюанса освободени", завършващата част от трилогията, основана на еротичната поредица на британската писателка Е. Л. Джеймс. Звездата от лентата Джейми Дорнан бе признат за най-добър драматичен актьор. Филмът "Бивш под прикритие" с Мила Кунис и Кейт Маккинън бе определен за комедия на годината.

Виктория Бекъм бе избрана за модна икона, актрисата Мелиса Маккарти - за икона на публиката, а Ким Кардашиян спечели наградата за риалити шоу.

Наградите "Изборът на публиката" са единствените в Холивуд, които покриват киното, музиката и телевизията и се определят изцяло от публиката.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама