Отмениха филмови премиери в Холивуд заради пожарите в Калифорния

18:20, 13 ное 18 / Свят 25 1103 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивуд отмени бляскави церемонии по повод филмови премиери заради опустошителните пожари, които разрушиха домове на знаменитости и други граждани в Южна Калифорния, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Церемониите, свързани с минаване по червен килим, за филмите "Bird Box" с участието на Сандра Бълок и "Под сребърното езеро" с Андрю Гарфийлд бяха отменени, заяви говорителка на фестивала на Американския филмов институт.

Вестта идва, след като беше решено да бъде отменена подобна церемония за филма "Балада за Бъстър Скръгс" на братя Коен в рамките на същия фестивал. Освен това компанията "Парамаунт" отмени минаването по червен килим във връзка с прожекцията на "Instant Family" с участието Роуз Бърн и Марк Уолбърг, както и планираното след това парти.

Освен че филмовите премиери загубиха от блясъка си, се появиха също съобщения, че разрушилите над 300 домове пожари са повлияли и върху филмопроизводството. Работата над сериала "Drunk History" на телевизионния канал Комеди сентрал временно била преустановена, след като снимките в природния резерват в планините Санта Моника били прекратени заради бушуващи наблизо пожари. Знаменитости, сред които Джерард Бътлър и Кейтлин Дженър, споделиха в интернет, че късметът им не е проработил, след като научили какво се е случило с именията им. Домът на Робин Тик в Малибу също бил разрушен. Певецът заяви в Инстаграм, че той, приятелката му и двете им деца са здрави и са обградени от приятели, преди да благодари на огнеборците.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама