Принц Чарлз пусна фотосесия с внуците си по повод рождения си ден

13:20, 14 ное 18 / Любопитно 25 1203 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският кралски двор разпространи официална фотосесия, заснета по повод 70-ия рожден ден на бъдещия монарх принц Чарлз.

На двете снимки, правени през септември престолонаследникът позира в градината. В скута на Чарлз е седнал внукът му принц Джордж, а до тях са Камила и принцеса Шарлот. Зад тях са застанали принц Уилям и съпругата му Катрин, която държи бебето Луи, принц Хари и широко усмихнатата Меган.

Когато стане крал, принц Чарлз ще е чакал най-дълго в сравнение с предшествениците си да оглави кралското семейство с 1000-годишни традиции.

Някои монархисти се опасяват, а републиканците се надяват, че принц Чарлз няма да е добър крал. Почитателите му разчитат мъдростта му, предпазливостта му и загрижеността му за околната среда да му спечелят обществена подкрепа. Качествата на принц Чарлз обаче са засенчени от отношението му към първата му съпруга принцеса Даяна и скандалния им развод. Тя беше любимка на нацията и много хора още са враждебно настроени към втората му съпруга Камила.

Всички - и привърженици, и недоброжелатели, признават, че принц Чарлз е отдаден на официалните си задължения. Работният му ден започва със закуската и свършва в полунощ. Почивни дни няма.

В личния си живот принц Чарлз обича изкуствата, театъра, литературата, поп музиката. Голям фен е на Ленард Коен. Най-щастлив е в градината си, обича Шекспир, рисува акварели, писал е детски книги.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама