Специално изложение за родители и деца отваря врати във Велико Търново

17:00, 15 ное 18 / Общество 25 364 Topnovini
1

Община Велико Търново и Фондация „Happy Mums“ организират първото по рода си търговско изложение за родители, деца и семейства - Family Days Expo, което ще се проведе на 17 и 18 ноември в Двореца на културата и спорта "Васил Левски“. Работното време на изложението ще е от 11.00 ч. до 18.00 ч. в събота и от 10.00 ч. до 14.00 ч. в неделя.

Събитието е посветено на предстоящия празник 21 ноември – Ден на християнското семейство, а целта му е обучаване на младите родители чрез предоставяне на полезна информация и споделяне на семейните ценности по един по-забавен, неформален и развлекателен начин.

В изложението ще участват над 30 местни и национални бранда на стоки и услуги за бебето, детето и семейството. Всеки ще може да се възползва от големи отстъпки при пазаруване, да се наслади на вкусни и здравословни изкушения и да се включи в томболи и състезания с много награди. Посетителите ще могат да разговарят с акушерки, психолози, консултанти по кърмене и бебе-носене. Ще има консултации относно помощи за бременност, раждане, майчинство и деца/възрастни с увреждания, експерти ще предоставят застрахователни, финансови и правни съвети.

Специално място в инициативата Family Days Expo ще заемат социалната услуга „Общностен център за деца и родители „Царевград“ и Детска млечна кухня към Община Велико Търново. Организирана ще бъде дегустация на здравословни храни, подходящи за деца до 3-годишна възраст.

През двата дни на Family Days Expo ще отворят врати работилници за деца от различни възрасти и техните родители, а за всички ще има много изненади.

По повод Световния ден на недоносените бебета - 17 ноември, всеки посетител ще може да направи дарение, а набраните средства ще бъдат използвани за закупуване на апаратура и консумативи за неонатологично отделение към МОБАЛ „Стефан Черкезов“.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 125 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.